minus83kg

Alla inlägg under september 2009

Av Ana Fryksmo - 24 september 2009 21:11

Idag har jag varit på gymmet med maken och hans bror,Kom och tänka på hur bra jag trivs där även om jag bara gick på löpbandet så kändes det jätte bra. Jag längtar så tills jag kan börja jogga det e jo trots allt det roligaste jag vet :) 17,705 steg

God natt och sov gott

Av Ana Fryksmo - 24 september 2009 11:28

  

Jag var på bio igår och såg flickan som lekte med elden. jag tyckte att filmen var jätte bra och tänker absolut se uppföljaren som kommer i november. Det ända som var riktigt jobbig var att jag fick jätte ont på magen av att sitta så länge men det var helt och hållet värt det.


 Elisabeth salander som har huvudrollen blir anklagad för ett trippelmord så bestämmer sig journalisten Mikael Blomkvist för att driva en egen utredning.

Naomi rapace som spelar Elisabeth salander gör det grymt bra och så e  Paolo Roberto med i filmen som boxare, det kan jo inte bli bättre ;)


Stegräknaren pekade på 8141 steg

Av Ana Fryksmo - 23 september 2009 13:41

Jag har precis ätit lunch och lagat kvällsmat som består av sojafärs rivna rotfrukter,krossade tomater  och färska kryddor till det ska vi ha vildris och sallad (köttfärs till Andy). Det e viktigt att äta mat som man tycker är god och nyttig och för mig är det jätte viktigt med vackra färger på maten. Det bästa med höst är att det är rotfruktens och äpplenas tid och jag bara älskar dessa. Strax ska jag gå en lång promenad med min stegräknare innan det är dags för för at fixa sminket och gå på bio med Andreas och hans bror fast vi ska jo inte gå på bian förräns i kväll. Jag återkommer innan dess :)

Ana

Av Ana Fryksmo - 23 september 2009 11:19

Av Ana Fryksmo - 22 september 2009 22:00

Jag har blivit utmanad av carrie men lätt e det fan inte ;)


regler:

det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Ana

2. ett ord på fyra bokstäver: Ansa

3. flicknamn: Annika

4. pojknamn: Andreas

5. yrke: Arbetslös

6. färg: Antik vit

7. klädesplagg: Axelvaddar

8. mat: Avokado

9. sak i badrummet: Ansiktsmask

10. plats/stad: Amsterdamm

11. en orsak att vara sen: Anal klåda

12. något man skriker: Akta

13. film: Apornas planet

14. något man dricker?  Aqva vitt

15. band: ACDC

16. djur: apa

17. gatunamn: Anatomigatan

18. bil: Alfa romeo

19. sång: aba daba

Jag utmanar:Micke, Anna, coyntha,Andreas och zetroc

Av Ana Fryksmo - 22 september 2009 20:35

Visserligen så tittar jag inte på Oprah men idag var jag så uttråkad att jag tittade på det. Programet handlade om vikt och de intervjuade en man som ansågs vara en av världens bästa bantare, han lyckade gå ner från ca 500 kg till 90kg med kostförändring och träning men när han hade nått sitt mål så förlorade han kontrollen och gick upp allting igen tills han  blev jätte sjuk och tung.  Mannen fick sågas ut ur sitt hem och föras till sjukhus, Nu har han gått ner till ca 175 kg. (kommer inte riktigt ihåg eftersom jag inte mådde så bra) Det här är en enastående man som verkar tycka att livet är en gåva och försöker ta var dag som den kommer och hans råd var att ALDRIG ge upp.

Jag blev fruktansvärt knäckt eftersom hans historia var så sorglig men samtidigt mycket inspirerande. Ibland så lyckas jag vända allting som gäller vikt så att det handlar om mig och jag blev jätte rädd för att hamna i samma situation. Jag är jo inte mer än än mänsklig och alla kan vi göra misstag och gudarna ska veta att jag är expert på att göra de. Jag kan bara hoppas att min vilje styrka och envishet räcker för vem som helst kan förlora kontrollen över sin kost konsumtion. Det handlar om att ändra livstil och inte om att banta, vanligtvist så har jag bra kost vanor men emellanåt så äter jag utan att igentligen vara hungrig utan för att det är ett ervöst behov och det måste jag jobba på att förändra. All min respekt till denna mannen som kämpar på och aldrig ger upp och  är  närmare 60 år.


Stegräknaren visar 9485 steg idag.

P.s Jag minns inte exakta vikt siffror som de sa på programmet men så här minns jag det.

God natt och sov gott

Av Ana Fryksmo - 22 september 2009 12:11

Jag känner mig jätte låg och verkar vara förkyld,vilket känns jäkligt onödigt mitt i läkningen. Det finns ändå inget jag kan göra åt det bortsätt från att dricka te och äta frukt plus att jag nog får ta ett par alvedon mot denna sprängande huvudvärk. Jag är jätte glad att min mage ser bättrel ut och att såret ser fint och fräch ut så jag får helt enkelt sluta oroa mig och vila mig så jag blir fri från denna förkylningen.

Av Ana Fryksmo - 21 september 2009 20:35

18617 steg blev det  idag. Jag har promenerat med min arbetskamrat och så var jag på gymmet med Andy men jag gick bara på löpbandet och det kommer jag att börja med nu så jag inte kommer ifrån att gå till gymmet för det är det som e det svåra för vissa,att komma i väg till träningen.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards