minus83kg

Alla inlägg under januari 2010

Av Ana Fryksmo - 27 januari 2010 07:34

Godmorgon!

Jag är ledig idag och imorrn etersom jag  jobbar helgen,det ska bli så skönt.

Idag ska ja dra till mobila och köpa en pytteliten bärbar dator och det kommer att bli min första egna data,det ska bl så kul även om jag inte e så hightech.

För ett par år sedan så visste jag knapp hur man sätter på en (ha ha) visserlgen så är det lite pinsamt för det är nog inte så många i min ålder som e kassa på datorer ändå så är min bror utbildad inom datorbranchen och Andreas är en liten data kille nåja jag få väl skylla på att jag har haft så mkt annat roligt att tänka på. Jag har aldrig velat ha någon heller men nu så slåss vi om datan och då måste man jo ha var sin så det inte blir strul i paradiset.

Känner mig lite seg idag,jag tror att det tog mer på mina krafter att gå än vad det någonsin gjort att springa och då började jag att lätt gå jogga när jag vägde över 130 kg men det e en skön känsla. Jag går ofta men inte så extremt fort och i uppförsbacke. Men träning det blir det idag :) Nu måste jag sätta på kaffe för Daniella kommer hit en stund och skvallrar som vi brukar göra sgte att ha känt varandra seda 10-11 år åldern så har man mk att skvallra om.

later

Av Ana Fryksmo - 26 januari 2010 20:43

Herre gud och min skapare! Jag e helt söndertränad vilket hårt pass det var rent sjukt, naturligtvist klarade jag av det men nu e jag mer död än levande. Fy fan vad underbart, Jag e så jäkla nöjd.

Det blev ingen löpning men istället blev det raskt på löpbandet uppför i 30 minuter

och så klart tog jag lite vikter för jag kunde bara inte låta bli att testa hur mkt starkare jag har blivit :) haha

Ett skit stort misstag jag gjorde idag var att jag åt dåligt under dagen och därför så blev jag lite yr och  det blev rent för tajt med tiden mellan träningspassen så jag hann inte äta min banan som jag brukar göra mellan två träningpass under samma dag och det var ytterligare ett stort misstag, problemet är att jag inte har orkat äta så mkt i dagarna. Så ät ordentligt inför era tränings pass så ni har mkt energi och slipper svimma o sånt onödigt som sabbar hela träningen.

 Självklart så kämpade jag som en galning och hade sjukt kul men det var inte alls kul att bli yr. Ett annat misstag var att jag glömde min sport bh och fick träna i min vanliga inte så lyckat,tyvärr gjorde det ont eftersom  det är inte samma stöd och ki box kan vara ganska hårt. Så ett tips för damerna är att alltid dubbelkolla efter den.

Jag har för övrigt ätit bra och inga bantnigsförsök men jag orkar inte alls äta lika mkt nu precis och har gått ner några kilo i vikt men det är bara ett bonus och ingen prioritering för prio ett är att ha kul på träningen och ha energi, naturligtvis så äter jag inte söt saker på vardagar eller ja jag e väl inte så förtjust i det heller det e väl choklad som lurar under kvinnoveckan men jag har inte haft något direkt sug då heller.

 För tillfället så är jag nöjd med min vikt men som sagt jag blir inte ledsen om jag går ner i vikt heller det viktiga just nu är att vara vältränad  och bli snabbare på att springa till våren:)

Se you

Av Ana Fryksmo - 26 januari 2010 14:44

Jag tror att jag har blivit beroend av kiboxningen och som tur e så är det ikväll ett 90 minuters pass  kommer att sitta så fint så det e helt absurt. Spicieltt när man har fått stå ut med bittra människor. Jag hoppas att jag hinner springa lite före men om jag inte gör det så är det inte hela världen eftersom boxen e tung som den e men det hade varit skönt att ta ut mig riktigt idag. Jag längtar fett tills ikväll.

later  

Av Ana Fryksmo - 26 januari 2010 05:51

God morgon!


Ska bli kul att jobba idag eftersom jag jobbar med roliga människor,alla är tyvärr inte lika roliga men så e jo livet bara till att acceptera och göra det bästa av situationen,men det är skönt att slippa anstränga sig för att vara trevlig.

nä måste dra men glöm inte vardagsmotionen.

Later :)

Av Ana Fryksmo - 25 januari 2010 09:03

God Morgon!

Då var det dags på veckans bästa och första dag och jag känner mig lite trött men på gott humör. Jag är mkt nöj med förra veckans träning och hoppas att få en ännu bättre denna veckan.

Jag har precis gjort min grekisk inspirerade veggi lasagne med bladspenat,rotfrukter,krossade tomater,oliver fetaost, keso och fullkornsplattor.

som jag och Diddy ska ha som kvällsmat på jobbet. Idag blir det en enkel vilo dag från träningen då mina muskler är i behov av vila.

nu ska jag maska i ett par timmar

later

Av Ana Fryksmo - 24 januari 2010 17:41

Fatta grejen!

Jag går runt och tycker att jag e så jäkla cool för att jag övervinner mina rädslor gällande träningen och ja nu har jag nog knäckt de flesta rädslorna.

På indoor walking så stod jag längst fram så jag kunde se mig själv i spegeln och så kunde jag se instruktören i ögonen när jag dog av avundsjuka för att hon sa att hon ska springa broloppet som jag var för sen att anmäla mig till för att jag inte vågade i tid skit samma, saken är den att jag brukar stå längst bak vid hörnan så ingen kan se om jag gör fel men idag blev den nojan historia.

På Löpbandet sprang jag så fort jag bara orkade och sprang mina 5km bättre än någonsin i linne utan att ens tänka på vad andra tyckte, så klart så skiter de fullt stycke i mig men jag brukar vara rädd för att ta i allt jag kan för att jag är rädd att bli utskratta om jag ser ding ut, även det är historia idag.

På promenaden med Kirsti så var jag snabb och tänkte att det gör mig gott att gå med en grymt vältränad tjej  för det gör mig snabbare istället för att tänka att jag sabbar hennes träning för jag e kass och mina 10 km blev min snabbaste promenad någonsin.

Det som hände idag och dessa senaste veckorna är att jag har njutit av min träning mer än någonsin för jag har insett att det är skitsamma om andra skrattar åt mig, Jag har fan slitit hårt och gått ner minst 83kg så om folk tycker att jag är knubbig eller att jag är ett skratt objekt så är det jo de det är synd om och inte mig för att jag e helt normal och lika bra som alla andra.

Jag har jo alltid tyckt att det är kul att träna och utmana,pressa mig själv men nu gör jag det för att Jag vet att jag e bra och kan bli ännu bättre och det gör det hela hysteriskt kul. Jag har återhämtat mig och kommit i form efter alla mina operationer/hudreducering och motgångar

och kan jag så kan Alla!


P.s Tack Magnus för awarden du är oxå en inpiration!


Later :)

Av Ana Fryksmo - 24 januari 2010 08:23

Godmorgon!

Pigg och vaken jätte taggad för ett indoorwalking pass som börjar kl 10. Jag funderar på att springa lite oxå men i lugn och skön takt.Vid 13tiden blir det lång promenad med kirsti och det känns lite läskigt för hon power walkar ofta  och har långa ben medans jag ofta blir spagethi efter träningen men jag kan jo mesa mig liksom så det e bara till att kämpa på!

later  

Av Ana Fryksmo - 23 januari 2010 23:29

                      


Idag har jag haft vilodag och varit på kalas kanske lite dålig kombination men jag får träna lite extra imorrn helt enkelt.

Ville bara säga god natt och sov gott   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards