minus83kg

Alla inlägg under februari 2010

Av Ana Fryksmo - 17 februari 2010 13:02

Började dagen med ett kombo pass och 30 minuters löpning så nu är jag som en ny liten Ana. Jag kunde dock inte lyfte lika tungt eller springa lika fort som jag brukar pga träningsvärken from hell men ja kämpade på och gjorde mitt bästa.

Nu blir det till att vila i några timmar före boxningen och det vet i hundan hur det kommer att gå men jag längtar redan.

Protiner efter träningen är mkt viktigt så att musklerna kan återhämta sig och desutom så är proteiner mättande och man håller sig mätt längre men det betyder inte att kolhydrater inte är vikigta för det är de,och är man som mig så behöver man de för att orka träna hårt och må bra :)

later

Av Ana Fryksmo - 16 februari 2010 19:47

Detta e ingen bra blogg dag idag då jag har träningsvärk som fan och är 100 procent lat denna dagen.Vilo dag blev jag tvungen till att ta pga värk och terötthet.

men ville ändå önska en god natt :)

Av Ana Fryksmo - 15 februari 2010 22:16

jag sprang 5 km på löpbandet före cirkelfysen men det var tungt som tusan.Jag känner mig som en prinsessa som går på moln i himmelriket :=)

perfekt att kombinera kondition och styrka vi förbrännig och det skadar inte att ligga på ett litet kalori underskott men man måste samtidigt äta ofta och tillräkligt för att orka med.Själv ligger jag på jämnvikt för tillfället eftersom jag känner mig nöjd som det ser ut just nu.

God natt och sov gott

Av Ana Fryksmo - 15 februari 2010 05:52

Äntligen Måndag!

En splittrans ny dag med nya tag, nya möligheter och nya krafter all gammal är historia så nu är det bara bara till sätta fart och göra sånt som man mår bra av

för mig blir det till att skärpa mig med maten lite och ha tålamod med människor som jag har svårt för,speciellt på jobbet. Fast mitt motto är forgive and forget :)

jag känner mig lite små sjuk men jag tränar på tills det bryter ut riktigt och igentligen så har jag ionte tid för att vara sjuk. Min veckoplanering för veckansträning ser bra ut och består av 5 dagar och två vilodagar

later

Av Ana Fryksmo - 14 februari 2010 21:03

Äntligen lite träning, körde 20 minuters löpning och indoorwalking medelpass och nu är jag helt slut. Det har varit en tuff arbetsdag men det blev fan så mkt bättre efter träningen och middagen  med min älskling. Tyvärr så har jag ätit alldeles för mkt idag så jag mår inte riktigt bra men men jag får väl sköta mig bättre imorrn :=)

Sov gott   

Av Ana Fryksmo - 14 februari 2010 05:25

God morgon!

Jag är så frusen och trött men det är bara till att piggna till för det är snart dags att jobba men som tur e så jobbar jag till 14,30 bara och sen ä det träningsdags.

Jag hade vilodag igår men nu är det äntligen dags för lite träning.

Ikväll så blir det nog lite middag ute med min fina Andy men det blir nog något mkt enkelt för detta är jo trotts allt en vanlig dag fast det är ändå lite kul att tänka lite xtra kärleksfullt. Vi borde jo vara kärleksfulla och snälla mot varandra varge dag igentligen.

Ha en mysig alla hjärtans dag   

Av Ana Fryksmo - 12 februari 2010 21:46

Avslutade en perfekt dag med boxning och det kändes så befriande och skönt,jag börjar bli allt duktigare och då blir det oxå ännu roligare.Imorrn blir det att arbeta och ingen träning vilket känns lite tråkigt men ja man måste väl ha vilodagar oxå så att träningen har optimal effekt.

God natt och sov gott :)

Av Ana Fryksmo - 11 februari 2010 21:19

Tjenixen!

Idag har det varit en lugn och skön dag då jag fick arbeta på en annan avdelning än min egen eftersom alla andra vägrade så fick jag gå, men det var tur det för att det var soft som tusan att komma bort lite och träffa andra människor.

En tur på stan med lite shoping och en 30minuters promenad fick bli vardagsmotionen.

På träningen blev det 7km backträning (löpning) och kombopass indoorwalking/cirkelgym med Anders som ledare ,tung och härlig pass

Men nu är jag  ganska så slut så det är sovdags för mig

God natt och sov gott  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards