minus83kg

Alla inlägg under juni 2010

Av Ana Fryksmo - 13 juni 2010 10:24

God morgon :)

Har haft ett par sjukt tunga tränings dagar och har varit alldeles för trött för att skriva. Igår var jag på boxningen i 90 min och stryrke tränade i 45 min. I och med att gubben fick följa med och boxas så fick jag följa med och styrke träna ja man får ge och ta. I dag blir det löpning på bandet och kanske nått annat kul men jag har inte bestämt mig än.

Min vikt kurva verkar gå fint -2 kg sedan jag startade så nu är det -3 kvar så håll tummarna för att jag lyckas hålla mig mitt kost program :)

later

Av Ana Fryksmo - 10 juni 2010 09:16

  

  

God morgon!

Igår blev det 60 minuters crosstrainig och en lång promenad dessutom så ligger jag på 1800 kcl per dag och ska gå ner  ett par kg inför bad säsongen,lite sent på tänkt men bättre sent än aldrig. Nu har jag gått ner ett kg men pga viss medicinering så får jag det lite svårare men skam den som ger sig.

later

Av Ana Fryksmo - 8 juni 2010 13:08

God dagens :)

Här är lite tips om hur de 3 stora måltiderna bör se ut  :)


En väl balansearad måltid innehåller


:Grönsaker rotfrukter och frukter

:Ris Pasta potatis och gryn

:Kött fisk eller ägg


 Man kan äta ganska så mkt grönsaker pga pga dess låga energi innehåll och den som vill kan spara sin frukt till mellan mål.

Kolhydraterna är den grupp som man bör hålla igen på eller öka  beroende på det personliga energi intaget.

proteinet behöver man inte äta så mkt av eftersom det är mättande

Vatten är ett jätte bra måltids dryck!

Ät 3 stora måltider om dagen och 2-3 mellan mål

drick rikligt med vatten

Av Ana Fryksmo - 7 juni 2010 21:05

Dagens träning blev skiv stångs gympa inte direkt min favorit men det var roligt trotts all,var är med Andreas och några vänner så det blev jätte bra.

20 minuter rask promenad

Av Ana Fryksmo - 7 juni 2010 17:21

Tjingeling!

Jag har varit sjuk och halv depressiv i ett tag till och från men inget som inte har nått positivt med sig,nu e ja tillbax med större tränings lust än på länge iof så är det aldrig större fel på min träningslust och har jag varit sjuk så har jag power walkat för det finns inget mer uppfriskande än att röra på sig :)

Det här med vikt minskning för mkt positiv med sig även om det ibland kan föra jobbiga upplevelser oxå men i slut änden är det ändå mest positivt, då menar jag naturligtvist om man är överviktig och minskar i vikt.

Men det blir väl lite av en fixering för oss som minskat mkt i vikt på både gott och ont. Tyvärr är det så att jag aldrig kan släppa ner garden gällande mitt ätande även om vissa människor har svårt att fatta varför man alltid tänker på vad man äter,så måste jag säga att det för mig är det otroligt lätt att gå upp i vikt och lura mig själv  ang vad jag stoppar i mig, så därför är det bäst att ha kontroll på va jag äter och inte  äter . Sen så skiter jag igentligen i att vissa människor har en massa åsikter hurvida jag behöver gå ner i vikt eller inte. Jag vill ha en normal vikt och må bra för min egen skull och jag Vägrar tillhöra statistiken av de som går upp allt och lite till. Jag kan ändå inte sluta undra varför folk alltid måste försöka tvinga en till att äta sånt som man inte vill ha och sprida en massa rykten bara för att de är missnöjda med sig själva. Så jag tycker att alla som kämpar på oavsätt om det funkar eller inte ROCKAR FETT!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards