minus83kg

Alla inlägg under september 2011

Av Ana Fryksmo - 26 september 2011 15:42

 

Av Ana Fryksmo - 26 september 2011 15:18

tjoho


Äntligen måndag och stressen från helgen har lagt sig så lilla jag kan äntligen träna och eftersom det är måndag så står det Spinning på schemat,det ska bli spännande och se vilka det är som kommer och hur många. Visseligen så har jag en jäkla tandvärk men det hindrar mig inte från att köra ett hårt pass för min kropp skriker efter det som sören!


om det tar emot att träna

Tänk på att det kan vara lättare att komma iväg till gymet/träningen om du bytar om till träningskläder innan eller bestäm men en vän så att man inte kan strunta i det eftersom man inte vill att låta kompisen stå och vänta eller lämna återbud hur som helst ,passa på att tänka på hur skönt det kommer kännas efteråt så blir det kanske lite lättare att komma iväg. Om du tränar och rör på dig är det också lättare att att äta sunt .


later

Av Ana Fryksmo - 25 september 2011 16:39

Haloj


Tyvärr så har det inte blivit av med någon träning idag heller men jag satsar på vardags motionen för fullt. Jag blev äntligen klar med flytten och städningen av den gamla lägenheten idag.nu ska jag bara lämna nycklarna och ta mina kartonger som ligger i vinden men jag måste vänta till jag får tag på fastighetsskötaren för det e bara han som har nyckel dit ,nå ja det värsta är jo avklarat.  Snart så slipper jag detta stressmomentet helt :)

Idag har det varit fantastiskt fint väder och jag har hunnit med mkt trotts att jag inte har tränat. Åt frukost buffe på mormors bageri och så blev det en bakelse på hollandia i stan och nu sitter jag på rasten och skriver i bloggen samt som jag funderar på att power walka eller jogga  ikväll men det beror helt på muin tandvärk och hur lungt det är på jobbet.


Shoping

Har äntligen hittat höga jeans på only som är sjukt tajta  även vid vaderna och dessutom så är det  ena paret nice ass jeans med dragkedja på baken och det andra är slimande på låren och perfekta fickor framtill så nu kan jag ha fett taigta linnen utan att fläsket väller över så jag är fett glad .

nä då vart rasten slut men vi höres sen

later :)


Av Ana Fryksmo - 24 september 2011 06:31


Godmorgon!

 Då var man uppe med tuppen och dags att bege sig till jobbet ,det kommer att bli en prövning då  det har blivit riktigt tungt på jobb men det blir en spännande utmaning också:)

Dagen motions utmaning blir ingen hiss på jobb bara trappor och promenad på raste ,wish me luck :)


later

later :)

Av Ana Fryksmo - 23 september 2011 22:43

pust


Nu är jag ganska slut faktist ,det har varit en lång dag med mamma, möte,shopping och flytt så jag är ganska så utmattad.Skulle in på schock och handla vit puder men kom ut med vampire fangs, 2 t-shirts och ett linne,ibland är jag lite hopplös asså sedan att jag skulle in på entre lite snabbt vid 19 för att köpa en 30 års present och kom ut med kängor och boots gör mig nog inte mindre hopplös, okay får nog erkänna att det blev lite smink oxå. Nu är det färdig shoppat hela månaden framåt,det positiva är att jag fick smyg motion :P

Mindre roligt var flytten och trapporna men jag kommer att få en fin rumpa iaf hehe

nä nu är jag helt slut så det är dags för mig att knytta mig

god natt och sov gott

Av Ana Fryksmo - 23 september 2011 09:03

  2001   2011

Av Ana Fryksmo - 23 september 2011 08:38

God morgon!


äntligen ledig från jobb men dock fullbokad hela dan, måste inom min lilla mor som inte mår helt hundra och så måste jag tömma min gamla lägenhet då jag håller på att flytta men man får inte vara dum . Om jag promenerar så mkt jag kan och använder flytten som träning så får jag motion ändå, Jag bor på fjärde våningen utan hiss nice

aw well måste sminka mig lite å bege mig



Tips

om det är svårt att ta sig iväg till gymmet eller ut i naturen så byt om till tränings kläder så fort du kan så blir det svårare att strunta i det

Tänk på att  Städning,spring i trappor och lyft är vardags motion ,saker som du alltid har tid med och tillgång till att göra. Vardags motionen är nästan viktigare än träningen!


Later :)

Av Ana Fryksmo - 22 september 2011 21:46

Äntligen torsdag!

 Jag har haft en full späckad dag med jobb,möte, middag med en kollega och min spinning class som forsätter rocka. Min grupp e fortfarande full ,som sagt så har jag bara en liten grupp då jag inte har så många cycklar än. Det är jätte roligt att flickorna kommer tillbaks ,de har ju trots allt mkt annat att välja på men de väljer ändå att komma på  spinningen ,jag hade två nya men för övrigt så var det samma flickor. Jag hoppas  på en stabiliserad grupp med fullt upptagna cycklar och det verkar vara på rätt riktning. Flickorna är enastående och sliter riktigt hårt,det gör mig väldigt stolt.

 dags för mig att knyta mig så godnatt och sov gott   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards