minus83kg

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Ana Fryksmo - 6 september 2009 11:11

Har haft en fruktansvärd natt med väldigt dålig sömn många smärtor och en massa nojor som surrarde runt mitt huvud men nu e det mycket bättre men jag hoppas verkligen att resultatet blir bra denna gången för jag vet inte om jag pallar gå igenom fler operationer.

Förra buk operationen gjorde knappt inte ont fast då rörde de inte muskulaturen och så blev jag jo jätte sjuk men absolut väldigt få smärtor.


Min fina mami kom hit igår och tog hand om mig och kommer hit idag och lagar go mat till mig även om maken är hemma och jag är 29 år så är jag jo ändå hennes minsting och hon vill så gärna ställa upp för allt och alla speciellt för mig då. ;)

Älskar min mamma!


Måste nog skriva upp allt vad jag äter så jag vet att jag får i mig tillräkliga proteiner och inte slarvar med fettet,vitaminer. Kolhydrater slarvar jag inte så mycket med. Jag måste gjöra allt i min makt så att allting läker fint och så att jag slipper infektioner  som jag med all rätt har sån rädsla för.

 Vill inte  äta för mycket så att magen sväller för då gör det ännu mer ont

men samtidigt så behöver man all näring när man är ny opererad.


Jag är jätte glad att jag har opererats men det blir lite oroligt för mig så mycket tid och tänka och jag har väl inte världens bästa självfortroende och självkäsla alla gånger.  Jag vet om att jag ändå är lite små mullig och att denna operationen kommer att bli en markant förbättring men långt ifrån perfekt.Målet e jo att se så normal ut som möjligt och inget annat så jag får inte låta min fantasi skena iväg, för tro mig jag har väldigt vild fantasi förmåga.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards