minus83kg

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Ana Fryksmo - 21 mars 2010 08:18

Fett behövs för att kroppen skall kunna bygga och reparera celler och tillverka hormoner och hormon liknande ämnen. Fett behövs för att kroppen ska kunna ta upp de fett lösliga vitaminerna A,D,E och K.

De flesta av oss bär på rikligt med fett för flera dagars konstant träning.

Att vi trotts detta måste äta mer fett beror på  att fettet är en viktig del i kroppens celler. Det finns olika uppfattningar om fettets påverkan på kroppen

jag kan tyvärr inte svara på vilket som är rätt men jag vet att kroppen behöver fett. Det råder delade meningar om hur farligt fett är  då forskarna inte är eniga.

Jag känner folk som minskat radikalt i vikt av( lchf låg kolhydrat och högt fett )Vikväktarna och Gi.

Personligen tycker jag att alla dessa tre sätt är vettiga men det är bara min åsikt. Jag är ingen expert men jag har gått ner i vikt ock känner till flera som har gjort det under tiden på överviktsenheten och de personerna jag känner är friska och mår jätte bra.


Det finns väldigt många sätt att gå ner i vikt av och man vet nog bäst själv vad som passar en,jag tror nog att fett är nödvändigt i ens kost.

Själv har jag igentligen följt Slv och är jätte nöjd med valet eftersom jag har mått bra och orkat med träningen och viktminskningen dock så har jag testa andra sätt som fungerade mindre bra och sabboterade min träning.

Om man vill gå ner i vikt så rekomenderar jag att man hittar ett sätt som blir lätt att hålla livet ut för en gång överviktig alltid överviktig men det betyder inte att man kommer att vara stor alltid utan snarare att man alltid får hålla koll på vikten och kosten.

Av Ana Fryksmo - 21 mars 2010 08:05

God morgon!

Jag har inte skrivit på ett tag pga att jag har haft någon tuff och envis jäkla influensa som har svårt att lämna mig i fred och sen så har det varit mkt runt omkring men inget som inte går över med tiden. Tyvärr så har jag inte kunnat träna på några veckor men nu e jag på väg tilllbaxs.

Igår blev det 20 min jogg 20 min cross 10 min rodd började lite nätt så att jag orkar mmed allting, naturligtvist så tränade bicepsen och tricepsen plus mage och armhävningar.Efter så lång tid utan träning så kände jag mig i himmel riket när jag tränade,tänk att träning kan vara så effektivt för psyket.

Jag hoppas att jag kommer i form fort så att jag orkar me allting och dessutom så har jag jo en halvmara att fokusera på :)

later ;)


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards