minus83kg

Alla inlägg under juni 2012

Av Ana Fryksmo - 7 juni 2012 08:34

tjingeling


Har ont i halsen så jag tar det lungt,borde igentligen vila men tränings suget tar över. Det känns jätte tråkigt att vara förkyld nu då jag går på seméster från ena jobbet imorrn så då skulle ha massor tid och ork för att träna före resan men men det är bara att bita ihop och försöka göra saker som inte ökar pulsen för mkt. Jag har planerat in ett grymt tufft pass inför lördag på hälsans hus men det känns inte så aktuelt just nu precis. Jag får dricka massa te och äta frukt så jag får i mig en massa c vitaminer. Får cykla lugnt och promenera och styrketräna lite lugnt.

Jag hoppas att jag blir frisk jätte snart för annars så är det riktigt tråkigt .


Nu tar jag och blåser iväg till jobb


later

Av Ana Fryksmo - 4 juni 2012 06:21

God morgon


börjar min dag med en 25 minuters cykel tur och en spännande arbets morgon,hur roligt det än kan vara att arbeta så längtar jag tills min semester som börjar på fredag och ännu mer längtar jag till nästa helg då jag åker till kreta i en vecka. Det ska bli väldigt skönt att sola bada och bara slappa med Andy,syskon och vänner,fram till dess fortsätter träningen och deffen. Måste vara fit på min semester så jag kan sola och bada :)

Behöver typ gå ner ett till två kg på två veckor så det ska inte vara några problem tycker jag iof  så skulle jag inte klaga om det blev till mer minus men nöjer mig med två man vill jo inte bli klen liksom ..............


 Idag har har en härlig träningsvärk från helgens tunga styrkepass, jag är lite nöjd med mg själv eftersom jag känner att jag har jobbat hårt. Ska ladda upp rejält med proteiner till lunchen så min kropp återhämtar sig fort.

Ikväll blir det spinning intensiv på hälsans hus men nu  måste jag dock blåsa iväg


later   



Av Ana Fryksmo - 3 juni 2012 19:59

Tjingeling


drog till gymmet relativt tidigt idag för att testa mitt nya spinning pass, så jag drog på mina lurar och  körde mitt pass,de har nån fristående spinningcykel där,tyvärr så blev jag inte nöjd med mitt pass så jag måste göra nån ändring i musiken men jag vet inte vad det är som känns fel riktigt så det kommer att bli svårt. 

 Passade på att styrketräna medans jag ändå var där,är ändå inte nöjd då jag är fruktansvärt joggsugen men min rygg/höft gör fortfarande ont så jag vågar inte idag. Det är en ny dag imorrn med nya möjligheter så jag håller tummarna för att det lägger sig tills imorrn.


aw well hoppas ni har en fortsat ljuvlig söndag  


Later  


Av Ana Fryksmo - 2 juni 2012 20:36

tjingeling


Började dagen lite snett,sjukt trött och riktigt öm i höft och rygg men var tvungen att gå upp tidigt då jag skulle till jobb men det vände lite senare och smärta lindrade kraftigt så jag kunde ta mig till gymet för att styke träna och springa på bandet. Min lycka vände och jag blev på toppen humör igen som tur e eftersom det är lite av en speciell dag idag. nå väl hoppas att värken håller sig dämpad eller ännu bättre att den uteblir så jag kan träna imorrnm med :)

Lite smått och gott att göra så hörs

senare :)

Av Ana Fryksmo - 1 juni 2012 09:39

Tjingeling


Jag är lite klantig allt som oftast..............Jag styrketränade på fm igår och tänkte springa på kvällen men chi fick jag eftersom min rygg och höft var så öm. Varför var min kropp så öm kan man jo undra, det beror på att jag var för att lat att resa mig ur data stolen och rätta till mattan så jag satt kvar och böjde mig ner för att rätta till den men piff paff puff så välte jag med stolen över mig ,smällen tog ganska hårt men jag fick ingen allvarlig skada. Det fick bli power walk istället för jogg,vilket är helt ok men jag som var så jäddrans jogg sugen.

Idag får jag nog ta crosstrainern.


Dagens tips


Fuska inte, det finns inga genvägar i livet

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards