minus83kg

Alla inlägg den 15 september 2013

Av Ana Fryksmo - 15 september 2013 18:28

kvällens


Dagens gympass var super och jag växte under hela passet,till slut såg jag fan ut som terminator själv hahahha okay nu överdriver jag nog lite men det var en grym känsla.Inget pb idag heller men ett tangerat pb i marklyft på 130kg satt jävligt fint asså. '


Köttfärs/qournfärs pajerna blev lyckade och alla blev mätta som tur e,kladdkakan blev oxå uppskattad och jag gjorde faktiskt en sockerfi till mig själv så jag blev oxå nöjd :)

Är inne i nionde deffdagen och har hållt mig perfekt till min plan

Nu tänkte jag fortsätta titta på mma med polarna och gubben



önskar er en underbar söndag

puss och kram   

Av Ana Fryksmo - 15 september 2013 08:08

tjingen


Blev  ingen liten rad igår eftersom jag flängde runt hela dan men jag är här nu så jag få se om jag kan återskapa gårdagen någorlunda. Tog en promenad till Din bil wolkswagen för bilen hade blivit  stående där då gubben haft firmafest i fredags och fick gå hem nåja perfekt ursäk för att promenixa med mål i sikte, efteråt blev det gymhelvet med en kärleksfull betoning då vill säga.

Köttade på som en dåre,orkade köra precis lika tugnt som vanligt men lyckades inte få något personbästa i bänkpressen men skam den som ger sig,nästa vecka blir det en splitter ny chans.

Igår var det altså dag 8de dagen i kolhydrats åtsnörningen och jag led inte av någon trötthet eller huvudvärk alls

tvärtom kände mig lätt stark och smidig.


Efteråt


Gubben och jag drog på en mys lunch efter gymet och bra chillade en liten stund.

Sen vart det full fart igen,till astrid och aporna (eko affär) och willys för att inhandla mat till idag då Sparrisen,Lillieman och farssan kommer hem till oss och myser efter gymmet, lite kulig med en stor grupp på gymmet hehe :P


På kvällen


Var vi bortbjudna till Andys papi då han fru skulle ha fyllt år men lämna oss tyvärr förr en bättre värld utan smärtor och sjukdom när Andy och jag var ganska så nygifta.

Nog om det!

Andreas pappa som jag kallar för farsan eller sväris är en redig kung i köket och igår var inget undatag, maten var ljuvlig med förrätt och allt,kommer nästan bli pinsamt att bjuda på paj men jag kommer varken hinna eller orka göra nått fräsigare och dessutom så är jag alldaglig iköket.


Tusen tack för en underbar middag farssan ;)


Dagens bravader kommer lite senare


later dudes


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards