minus83kg

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Ana Fryksmo - 4 maj 2012 23:09

Tjingeling :)


Fy faan vilken perfekt dag, vaknade upp med träningsvärk från lucifers hem i mina lår då min lilla cykeltur resulterade i 55km igår och dessutom lite sparkcykel med brorsdottern.

Hur som haver så vaknade jag jo med värk men bestämde mig kvickt för att dra till Jennies funtionella pass och köra lite lätt och fuskträna typ men naturligtvist så fuskade jag inte då jag blev så fett pepp väl på plats.

lite av en snabbdusch och en 6kms cykeltur till jobb efteråt där jag hade en sjukt rolig kväll .Arbestkvällen väl över så ville gubben till gymet och tja varför inte tyckte jag för jag kan jo alltid slö träna men väl där så lyfte jag tyngre än på väldigt väldigt länge. Körde fria vikter och skivstång Axlar,triceps biceps,mage, stela marklyft, ryckstöt,militärpress och lite uthållighetsträning avslutade med intervall träning på löpbandet på 32min , väl färdig så tog jag en liten cykeltur på ca20 min. Jag kan lätt påstå att jag är mkt nöjd med dagens prestationer och det bästa är att trotts att jag har kämpat hårt och tränat tufft så har jag energi kvar men straffet kommer väl imorrn :P


Jag brukar inte slö träna men pga träningsvärken så tyckte jag att det var bättre att slö träna än att sitta hemma och tycka synd om mig själv men det gällde bara att ta sig fram så blev det jo toppen. Många gånger när motivationen träter så ska man dra på sig träningskläderna och tänka framåt,det kanske är svårt att ta sig dit men väl där så blir det jätte bra ,för vissa människor känns det först skönt efter träning och då kan man försöka visualisera den känsla där det känns skönt och gott,där man är lite stolt och nöjd med sig själv så går det lättare at ta sig dit . Det är värt att testa ialla fall :)


god natt och sov gottigt sötisar  


 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards