minus83kg

Alla inlägg under september 2013

Av Ana Fryksmo - 15 september 2013 08:08

tjingen


Blev  ingen liten rad igår eftersom jag flängde runt hela dan men jag är här nu så jag få se om jag kan återskapa gårdagen någorlunda. Tog en promenad till Din bil wolkswagen för bilen hade blivit  stående där då gubben haft firmafest i fredags och fick gå hem nåja perfekt ursäk för att promenixa med mål i sikte, efteråt blev det gymhelvet med en kärleksfull betoning då vill säga.

Köttade på som en dåre,orkade köra precis lika tugnt som vanligt men lyckades inte få något personbästa i bänkpressen men skam den som ger sig,nästa vecka blir det en splitter ny chans.

Igår var det altså dag 8de dagen i kolhydrats åtsnörningen och jag led inte av någon trötthet eller huvudvärk alls

tvärtom kände mig lätt stark och smidig.


Efteråt


Gubben och jag drog på en mys lunch efter gymet och bra chillade en liten stund.

Sen vart det full fart igen,till astrid och aporna (eko affär) och willys för att inhandla mat till idag då Sparrisen,Lillieman och farssan kommer hem till oss och myser efter gymmet, lite kulig med en stor grupp på gymmet hehe :P


På kvällen


Var vi bortbjudna till Andys papi då han fru skulle ha fyllt år men lämna oss tyvärr förr en bättre värld utan smärtor och sjukdom när Andy och jag var ganska så nygifta.

Nog om det!

Andreas pappa som jag kallar för farsan eller sväris är en redig kung i köket och igår var inget undatag, maten var ljuvlig med förrätt och allt,kommer nästan bli pinsamt att bjuda på paj men jag kommer varken hinna eller orka göra nått fräsigare och dessutom så är jag alldaglig iköket.


Tusen tack för en underbar middag farssan ;)


Dagens bravader kommer lite senare


later dudes


Av Ana Fryksmo - 13 september 2013 17:26

 

go eftermiddag


En toppen dag inga räliga eftekter,jag  haft fint med energia och det utnyttjade jag till max

2,5 timmars power walk äckligt svettig men va fan det är jo hela meningen ,jag har inte fuskat och är inne på åttonde viktdagen. Idag verkar jag ha fint med energi och glädje men lämnar gymmet till imorrn.

den som spar hon har :P


Denna kvällen är jag gräsänka och tänker låsa in mig med en härlig bok hela kvällen och om

jag pallar så skriver jag kanske nårra rader till senare ikväll



kärlek och respekt på er   



Av Ana Fryksmo - 12 september 2013 14:32

 

Av Ana Fryksmo - 12 september 2013 14:04

God eftermiddag



Allting känns aningens lättare idag,huvudvärken har lättat och tröttheten har dämpats en aning.

Jag känner mig lätt nedstämd,kan verkligen socker ha så mkt makt och verkan över mig.

Är verkligen min socker avänjning så tuff ?!

Fan asså käkar jag verkligen så mkt socker?!
Jag antar att jag har gett kolisar mkt mera plats i min vardag än vad jag trott.

Jag har varit så hård med min kost i så många år och jag har inte ens tänkt på att mitt intag på snabba kolhydrater har sakta men säkert smygit sig in i  mitt liv.

Jag tränar så mkt och så hårt att jag ofta inte ens tänker på att jag har börjat äta lite för liberalt,jag är inte direkt jätte tjock och jag har behövt käka lite mera öppet under min bygnadsperiod men fan inte så här.

Jag har mkt muskelmassa och är på bra väg att bli stark men jag vill inte ha en massa onödigt fett på köpet och jag vill deffinitit inte vara en liten socker knarkare,i helvete heller!

Det är bara att ta tjuren vid hornen och fortsätta kämpa för snart är de här omställningarna (socker avvänjnings period) över och jag kommer att vara piggare och starkare än någonsin.

Jag måste bara härda,stå ut de här jobbiga två veckorna.

Skam den som ger sig !

Jag vill vara muskulös och stark inte stark och slapp.


Här är lite av mina tankar, jag är under ett viktminskningsprojekt och det jag skriver är inte lag utan mera mina känslor för just denna dagen och perioden. Ena dagen kan vara skit och andra värsta gryma dagen.

Vi är alla olika och jag berättar bara om mina upplevelser och inget annat.


Dags för mig att dricka min pwo och dra mig till El big Gymo .)


puss och kram

Ok

Av Ana Fryksmo - 11 september 2013 16:23

tjingen


Började min dag med en timmes power walk ,det var jävligt jobbigt pgav den här jäkla tröttheten men det som inte dödar härdar så det är bara att bita ihop det är snart över,den här huvudvärken och tröttheten. 

Måste verkligen tro på att min kropp anpassar fortare än jag tänkt mig för jag blir tokig av att vara så tung,åt andra sidan så börjar mitt förakt för kolhydrate att växa fram allt mer för var dag,känns som om jag är nån form av kohydrats narkoman.  Jag tror aldrig att det har varit så här tungt att börja en viktminsknings tur, jag käkar fortfarande kolhydrater men väldigt sparsamt och så är det ingen svält kur för som jag sa igår så ligger jag på runt 1600 kcl. Jag antar att min kropp vant sig att leva i lyx trotts att jag brukar vara restriktiv gällande min kost,så brukar jag sällan ligga på kcl underskott dessutom så brukar jag äta ganska mkt långsamma kolisar.


later dudes


Av Ana Fryksmo - 10 september 2013 09:54

God morgon


Börjar dagen med en fet huvudvärk och en trötthet som inte är nådig men så är jag inne på min 5e dietdag och kraftig nerdragning på kolhydraterna,förhoppningsvist så anpassar sig kroppen så snart som möjligt.

har gått ner 3,5kg,vätskevikt men hjälper motivationen att kicka igång iaf.Jag satsar inte på någon snabb viktras så jag liggger på mellan 1600-1700 kcl per dag och målet är att tappa en 6-7 kg i fett massa måste nog räkna med att förlora lite muskelmassa på vägen tyvärr. Försöker att träna så hårt jag kan men inte helt enkelt när jag känner mig svag och trött nåja nu när jag gnällt färdig så drar jag mig ut på en liten cykeltur :)


later dudes


Av Ana Fryksmo - 9 september 2013 21:15

Hola


Long time no seen, jag har det lite tight just nu min lilla papi är ganska sjuk och min underbara godhjärtade mami har vält med cykeln och fått en spricka i sin axel,de kan inte operera pga hennes sjukdommar så hon är mkt ängslig och knäckt över att hon inte klara sig själv, Min mor är en kvinna av väldigt hög integritet så detta är en stor omställning för henne ja även pappa eftersom han är svag och inte kan hjälpa henne hur mkt som helst då han igentligen behöver hjälp själv men de vägra hemtjänst vilket jag föstår så det blir att ja får försöka göra mitt bästa för att kunna ställa upp. Som tur e så är mami en som alltid ställer upp för alla så hon får hjälp av sina fina vänner oxå.



Träningen


Den flyter på jag börjar bli stöddig och kör på ,men är ganska sliten så jag försöker dra ner intensiteten lite gran

skam den som ger sig, försöker mig på en liten diet just nu så jag är sjukt trött men skam den som ger sig
så jag kämpar på till 100 procent



Annat

dopet och bröllopet var toppen och mkt lyckade så jag tackar mina vänner och kusiner för att jag fick ta del av deras fantastiska och viktiga dagar


kärlek och respekt

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards